2012. szeptember 5., szerda

Kaptam...






"...A mostani idők pillanatról pillanatra erősödő energiái minden eddiginél nagyobb jelenlétre és tudatos választásra szólítanak. Új egyensúlyt, harmóniát, egységet teremthetünk önmagunkkal és a világgal - a választás valóban a miénk!

Nézz csak körül a külvilágban, s nézz körül belső világodban: önmagadban! Kihívást jelentő élethelyzetek, kimondott és kimondatlan szavak, képek áradata, s mindenekelőtt: a gondolatok és érzelmek egész turbulenciája, odakinn és odabenn egyaránt.
Hogyan reagálsz a Téged ért hatásokra? Minek adsz energiát? Min tartod a figyelmed? Mit kívánsz megtapasztalni? Mivel akarsz összehangolódni? Mi az, amit valójában szeretnél? Itt a lehetőség, hogy dönts... dönts, dönts és DÖNTS, s vigyél energiát abba, amit élni kívánsz.
Gyengéden, de határozottan lépj oda, ahová szeretnél - és közben azt se feledd: minden lépés fontos lépés, a látszólag kicsik, sőt a legapróbbak is! Ha kell, minden percben hozd meg a döntésed újra, s érezd az erőt és könnyűséget, mely azon nyomban felszabadul!..."













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj! Hogy tudjam, mit gondolsz Te! ;)